3 - 3
18 maj 2014
16:00

Referat: SKIF Semberija - Backatorp IF

En bra inledning mot semberija då Jonas B snor åt sig bollen då deras målvakt var ute o cykla 1-0 ... senare lyckas Jonas B lägga in en boll till i mål känns tryggt efter en halvlek......Sen andra halvlek orkar vi inte riktigt då Semberija trycker upp sitt lag blir vi för passiva och får försvara oss i box nästan hela halvlek vilket resulterar i 2 baklänges mål ganska fort i matchen men håkan sätter in 3-2 till oss 10 min kvar av matchen.....3 min kvar lyckas motståndarna få in 3-3 som blir slut resultat trots en dålig andra halvlek gjorde vi en bra match ....Jimmy stor spela imål.....